Hard News
Door Hard News

E-Force mag toegevoegd worden aan het lijstje van artiesten die aangekondigd hebben dat ze met een album gaan komen. Tot deze lijst behoren onder anderen Audiofreq, High Voltage, Titan, Rebelion, Coone en nu dan ook E-Force zelf.

Tijdens een livestream gaf hij aan dat hij hard bezig is met zijn eerste album. Er waren al langer speculaties, maar deze zijn dan nu eindelijk bevestigd. Wanneer het album uit gaat komen is echter nog niet bekend. Tijdens de stream gaf E-Force al een hoop details over het album weg, waaronder dat er ongeveer 20 tracks op zullen verschijnen, dat de Adaro & E-Force remix van ‘Warface – FTP’ er op komt en dat er ook een hardcore track op het album zal eindigen.

Samenwerkingen in overvloed
Maar dat is niet het enige, want E-Force onthulde ook nog eens een enorm aantal samenwerkingen die op het album zullen verschijnen. Zo heeft hij (of gaat hij) tracks gemaakt met Psyko Punkz, Luna, Regain, Jack of Sound, Bass Chaserz, Warface, Radical Redemption en Frequencerz. Daarnaast gaat hij ook werken aan tracks met Sub Sonik en B-Front.

Hopelijk hoeven we niet lang meer te wachten tot er verdere informatie naar buiten komt, maar tot die tijd kunnen we nog genieten van z’n andere werk.

Reageren