Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Op dinsdag 17 december 2019 staat in Paradiso Amsterdam een unieke show op de agenda: Orange Heart. Tijdens deze bijzondere avond zullen KELTEK, Headhunterz en Ran-D, als ambassadeurs van de hardstyle scene hun liefde voor de muziek tonen tijdens een unieke drie uur durende show. 

LEES OOK: Ran-D kondigt langverwacht debuutalbum aan: “We Rule The Night”

Orange Heart staat voor de liefde voor hard dance muziek en de wereldwijde dedicated community die daarbij hoort, al heeft geen enkele hardstyle fan tegenwoordig nog uitleg nodig voor dit begrip. De artiesten die op deze avond aanwezig zullen zijn hebben hun sporen binnen de scene dan ook ruimschoots verdiend en draaien allen al meer dan 10 jaar mee binnen de hardstyle. KELTEK, Headhunterz en Ran-D zullen tijdens deze intieme show, iedereen zijn ‘Orange Heart’ harder laten kloppen.

Orange Heart in Paradiso is de kick-off voor een nieuw showconcept dat het aankomende jaar ook in andere landen uitgerold gaat worden. Bezoekers worden ondergedompeld in de wereld van Orange Heart, waar elke artiest een eigen ritueel presenteert. De rituelen onthullen elk een stukje over deze bijzondere, mysterieuze wereld waar hardstyle volop wordt gevierd.

KELTEK, Headhunterz en Ran-D tonen hun liefde voor hardstyle tijdens Orange Heart

Iedereen met een Orange Heart is uitgenodigd om deze speciale avond in één van de meest iconische venue’s van Nederland bij te wonen. Tickets voor deze Orange Heart show in Paradiso zijn verkrijgbaar vanaf 2 november 2019, 13:00 (CET) via Paylogic.

Omslagfoto van Facebook-evenement Orange Heart

Reageren