Timo van Dommelen
Door Timo van Dommelen

Komende vrijdag 21 april is het tijd voor de release van het eerste solo album van Psyko Punkz. Een tijdje geleden vertelde Mr. Psyko uitgebreid over zijn nieuwe album in een interview dat hij met Hard News heeft gedaan. Het album heet ‘Wietse’ en Psyko Punkz noemt het zijn levenswerk. Alles aan dit album heeft hij in zijn eentje gemaakt en het laat zijn essentie van hardstyle zien.

In de afgelopen weken zijn er al een aantal previews van van zijn nieuwe album online gekomen. De openings track van het album genaamd ‘Enjoy The Ride’ heeft zelfs al een eigen videoclip die is opgenomen tijdens Defqon.1 Chili en Reverze. Ook tracks als ‘Play The Drum’, ‘Psyko Prince’ en ‘No Bad People’ hebben al een preview gekregen en de fans zijn erg enthousiast.

psyko-punkz-tracklist
Het album telt 16 tracks waarvan we sommige dus nog niet kennen. Tracks als ‘Dance’, ‘Up and Down’, ‘Rockstar’ en ‘The Secret’ hebben nog geen preview gehad. Het zal dus aanstaande vrijdag duidelijk worden of deze tracks net zo goed ontvangen zullen worden als de andere tracks op het album.

Ook zien we in de tracklist de track ‘Spaceship’. Deze track is al enige tijd geleden uitgekomen en het was een hit vanaf het begin. In het interview vertelde Mr. Psyko ons dat hij 9 maanden bezig is geweest met het maken van deze track. Ook zien we als laatste twee tracks ‘Hiphop Mashup’ (Als Mr. Psyko) en ‘Bootje Varen’ (Als Wietz) staan. Wat deze tracks precies in zullen houden is ook nog onduidelijk. Nog enkele dagen wachten en we zullen er antwoord op hebben.

Foto’s: Psyko Punkz

Reageren