Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Na een korte pauze zijn Public Enemies weer helemaal terug: nieuwe muziek, een nieuwe sound én een nieuwe look. Als kers op de taart zal de nieuwe muziek van het duo gereleased worden op een gloednieuw album: Strength in Numbers. 

LEES OOK: Public Enemies album ‘Original Sinners’ is vanaf nu te bestellen

Dit maakten Public Enemies zojuist bekend via hun socials. Het welbekende duo, bestaande uit Hard Driver & Digital Punk, kwam eerder dit jaar nog met de nieuwe track ‘O.G. Sound’ als het vervolg op hun album in 2017: Original Sinners. Na een korte pauze van optreden zijn de mannen weer helemaal terug met nieuwe muziek, een nieuwe sound en een nieuwe look…

Daarnaast maakten de heren bekend dat we de Strength in Numbers tracks al erg snel zullen gaan terughoren. Tijdens het grote hardcore festival Dominator zullen Public Enemies namelijk met een album showcase op de welbekende raw hardstyle stage te vinden zijn.

Deze zomer een splinternieuw Public Enemies album

De nieuwe Strength in Numbers zal op vrijdag 19 juli 2019 gereleased worden en tijdens Dominator Festival kun de allereerste showcase van het album verwachten. Om op de hoogte te blijven over het laatste Public Enemies nieuws, ga je naar de socials van het duo.

Omslagfoto via Facebook-pagina Fear the Public Enemies

Reageren