Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Met de afgelopen editie van Pussy lounge at the Park nog vers in het geheugen, is het alweer tijd om uit te kijken naar de nieuwste editie van Pussy lounge. En dit belooft toch wel een héle speciale te worden…

LEES OOK: Pussy lounge was een waar Wintercircus Wonderland

De aankomende Pussy lounge is namelijk alweer de 100ste editie van het welbekende freestyle concept! Voor dit speciale jubileum zal B2S dan ook alles uit de kast halen en Ahoy Rotterdam compleet op zijn kop zetten: 100 keer funky freestyle beats, 100 keer de meest sexy danseressen en 100 keer de allergrootste gekkigheid.

“Speciaal voor deze jubileumeditie hebben we de grootste artiesten met een Pussy-legacy bij elkaar gebracht in de meest feestelijke back2backs. Met als klap op de vuurpijl een knallende show van Paul Elstak en Darkraver met The Best of Pussy lounge! Verwacht de artiesten die je gewend bent, maar dan op een manier die je nog nooit eerder hebt gezien.”

“We vieren de 100ste editie van het bloedhete freestyle circus met de dikste show ooit… Want we weten allemaal: size does matter!”

Pussy lounge – The VIP Edition zal 5 oktober 2019 plaatsvinden in Ahoy Rotterdam. De kaartverkoop voor deze exclusieve VIP lounge start woensdag 26 juni om 20:00 via de officiële website van het evenement. De volledige line-up kun je hieronder bekijken:

Omslagfoto via Facebook-pagina Pussy lounge by B2S

Reageren