Timo van Dommelen
Door Timo van Dommelen

11 maart is het weer tijd voor een nieuwe editie van Pussy lounge – Freestyle Wintergames. Het eerste Pussy lounge feest en tegelijkertijd het eerste festival van het jaar staat volledig in het teken van de Olympische Winterspelen, maar dan natuurlijk wel op de freestyle manier. b2s haalt alles uit de kast om jou niet alleen te voorzien van de beste line-up, met namen als Paul Elstak, Deepack, Ruthles en The Darkraver, maar ook om ervoor te zorgen dat jij de volledige en onvervalste wintersport ervaring beleeft. Tijdens deze fantastische dag op het terrein van Aquabest zal er een scala aan activiteiten beschikbaar zijn voor de bezoekers waardoor het lijkt alsof je op wintersportvakantie bent in je eigen land. Sauna’s, hot tubs en zelfs een snowboardsimulator, je kunt het zo gek niet verzinnen. Alles soorten van vermaak zijn aanwezig tijdens Pussy lounge – Freestyle Wintergames.

Ook de welbekende resident rumble wordt dit jaar in een nieuw (winter) jasje gestoken. In plaats van de afsluitende act te zijn, zoals normaal gesproken, zal dit bekende collectief dit jaar halverwege het feest hun entree maken en een uur lang achter de draaitafel staan. Deze resident rumble zal nog gekker en dwazer worden dan dat deze normaal gesproken al is. Dit mag je dus absoluut niet missen!

pussy-longe-winter-circusGunther zu essen
Vanzelfsprekend zullen er genoeg eetgelegenheden zijn , maar wel met een wintersport touch. Terwijl je hier geniet van je lekkerste Duitse braadworsten en je warme glas gluhwein/chocolade melk, kun je ook nog eens luisteren naar de beste schlagermuziek. Rust hier lekker uit aan de lange houten tafels en neem de wintersport gevoelens in je op voordat je weer compleet los gaat op de dikste freestyle beats.

Sauna’s
Voor de wintersporters onder ons is er natuurlijk niets lekkerder dan lekker een half uurtje in de sauna te zitten nadat je de hele dag op de piste hebt gestaan. Ook dit behoort tot de mogelijkheden op Pussy lounge – Freestyle Wintergames. Heb je het wel even gehad met al die drukte in de tent? Een rustig momentje voor jezelf in de sauna doet wonderen. Gebruik maken van de sauna’s is ook nog eens geheel gratis.

Hot Tubs
Ben je geen fan van de hete lucht? Geen zorgen! naast de sauna’s is er ook nog de optie om te genieten van een lekker warm bubbelbad samen met je vrienden of vriendinnen. Waan je voor even op de top van een besneeuwde berg, voor even je zorgen weg laten drijven en je spieren op laten warmen voor de volgende freestyle set die je absoluut niet wilt missen. Net zoals de sauna’s zijn ook de hot tobs gratis. Kleedhokjes en handdoeken zijn aanwezig op locatie.

pussy-lonuge-handdoekSnowboardsimulator
Genieten van de vetste freestyle beats en tegelijkertijd wintersport ervaring op doen? Klinkt als een goede combinatie. Tijdens Pussy lounge – Freestyle Wintercircus krijg jij als bezoeker de mogelijkheid om op een echte snowboardsimulator jouw skills te laten zien. Denk jij de simulator aan te kunnen en de beste tijd neer te zetten? Laat deze kans dan niet aan je voorbij gaan. De persoon die het langst op de simulator blijft staan wint een dikke prijs aan het einde van de dag, namelijk tickets voor Pussy lounge at the Park!

Sneeuwbaan
Wat zou een winterpsort thema nou zijn zonder een echte sneeuwbaan op locatie? Precies, dan zou het feest niet compleet zijn. Heb je even behoefte aan een andere vorm van plezier en lichaamsbeweging? Dat kan op de aangelegde sneeuwbaan (met echte sneeuw) die gratis te betreden is. Je kunt hier lekker vanaf glijden op een slee of opblaasbare band. Ontbreekt het wedstrijd element dan nog voor jou? Daag je vrienden uit voor een wedstrijdje met een lekkere braadworst als inzet.

pussy-lounge-sneeuwbaanPhotobooth
In de photobooth kun je met al je festival vrienden de gekste foto’s laten maken. Om het dan toch ook nog in het wintersport thema te houden, doe je dit natuurlijk verkleed in de gekste winterse outfits. De foto’s komen na afloop van het evenement op de facebook pagina te staan waar jij ze als trots model en trotse bezoeker kunt bezichtigen.

Het Feestcafé
Ben je even toe aan een uurtje après-ski in plaats van freestyle? Of misschien nog wel langer dan dat. Bezoek dan zeker het feestcafé in de vorm van een skihut. Deze is de hele dag gevuld met de foutste hits, liters bier en natuurlijk tonnen gezelligheid. Dit is natuurlijk een onmisbare activiteit als je praat over een dagje wintersport.

Kampvuur
Mochten de sauna’s en de hot tubs nog niet voor genoeg warmte hebben gezorgt, zal er ook een groot kampvuur aanwezig zijn. Zeker voor in de late uurtjes natuurlijk ideaal om de handjes en de voetjes warm te houden. Kom hier in je (korte) pauzes even socializen met de andere feestgangers voordat je met zijn alle de grote tent weer onveilig gaat maken.

pussy-lunge-kampvuur
Naast al deze prachtige winterse activiteiten kun je ook nog genieten van een lekkere zomerse cocktail bij de Bacardi bar. Ook geen slechte manier om even warm te worden. En mocht het hiermee nou nog niet lukken, ga dan even langs de Pussy lounge merchandise stand en koop daar je eigen Pussy lounge sweater, zodat je de hele dag stijlvol kunt genieten van de knallende freestyle beats.

Dames en heren, waarom op een dure wintersportvakantie gaan als je de volledige ervaring gewoon mee kunt maken op het terrein van Aquabest tijdens Pussy lounge – Freestyle Wintergames? Naast de beste en dikste freestyle beats in de immens grote party tent, is er ook de mogelijkheid om te genieten van alle bovenstaande activiteiten met jou party groep. Ga samen op de foto, geniet van een warme sauna of eet een lekker broodje braadworst met een warm kopje chocomelk. Alles is mogelijk tijdens dit Pussy lounge spektakel, dus mis het niet.

Foto’s: Pussy lounge

Reageren