Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Goed nieuws voor Defqon.1, want zojuist hebben Q-dance en Walibi Holland bekendgemaakt dat zij de samenwerking voort zetten. Ook voor de komende 10 jaar zal het grootste hardere stijlen festival ter wereld plaatsvinden op The Holy Grounds.

LEES OOK: Defqon.1 bundelt krachten met XXL Nutrition voor eigen ‘Warrior Workout’ supplementenlijn

De allereerste Defqon.1 editie werd gehouden in 2003 op het Almeerderstrand. In 2011 verhuisde het festival naar het bekende Walibi Holland-terrein, waar het uitgroeide tot een weekendfestival met camping en ruim 95.000 bezoekers van over de hele wereld. “We zijn ontzettend blij dat we de samenwerking met Walibi hebben kunnen verlengen”, zegt Sander Bijlstra, Managing Director van Q-dance.

Defqon.1 is door de meest recente uitbreiding dit jaar groter dan ooit. “Met de goedkeuring van de vierde dag dit jaar en dit blijk van wederzijds vertrouwen staat ons niets in de weg om de komende jaren door te groeien. Wij kunnen niet wachten om deze zomer op het mooie Walibi terrein eindelijk weer samen te komen met onze fans.” Ook Walibi Holland zegt trots te zijn op de partnership met organisatie Q-dance.

‘Walibi’s evenemententerrein is meer dan klaar voor Defqon.1 voor de komende 10 jaar’

Defqon.1 vindt deze zomer plaats van donderdag 23 juni t/m zondag 26 juni. Er zijn nog enkele tickets verkrijgbaar voor de vrijdag en zondag van het festival: ga voor meer informatie naar de officiële website van het festival.

Omslagfoto via Facebook-pagina Defqon.1 Festival / Spark

 

Reageren