Lisa van den Broek
Door Lisa van den Broek

Radical Redemption en D-Sturb zijn beide niet meer weg te denken uit de scene. Zo heeft D-Sturb onlangs zijn eigen mini-album uitgebracht en afgelopen vrijdag was ook hij te vinden op de clubtour van Radical in Glasgow. Daar blijft het niet bij, want de twee heren hebben de draaitafels ingeruild voor een dag in de studio.

LEES OOK: End of Line zwaargewichten D-Sturb en Warface slaan de handen ineen

Op de Instagram-story van Radical Redemption is te zien dat deze twee zwaargewichten gisteren samen in de studio zitten voor een nieuwe collab. Joey van Ingen, beter bekend als Radical Redemption, en Jorrit Popkema, oftewel D-Sturb, hebben al vaker samen in de studio gezeten, daar zijn knallers als ‘Mutilate Them All’ en ‘Kill me’ uitgekomen. Goed nieuws voor de liefhebbers, want nu staat er een derde collab op de planning van Joey en Jorrit.

Radical Redemption en D-Sturb bundelen opnieuw hun krachten

D-Sturb is niet enige met wie Radical Redemption samen in de studio zit. Zojuist heeft Joey op zijn Instagram-account laten weten dat hij onderweg is naar de studio van niemand minder dan Mister Unleashed. Het is niet de eerste keer dat de Radical Redemption en Digital Punk samen in de studio zitten. Ze hebben samen al onder andere tracks gemaakt als ‘Lay You To Rest‘, ‘Protest Of Indignation‘ en in samenwerking met MC Alee ‘Retaliate With Hate‘.

Omslagfoto via Instagram-pagina D-Sturb

Reageren