Maartje Hagenbeek
Door Maartje Hagenbeek

Radical Redemption is niet vies van een samenwerking, ook niet wanneer deze artiesten actief zijn buiten de hardstye scene. Recent produceerde hij nog een mosh-pit collab met EDM/Trap DJ Carnage en nu bundelt hij opnieuw zijn krachten met een niet-hardstyle duo, namelijk Yellow Claw.

LEES OOK: ‘Radical Redemption en DJ Carnage gaan voor een mosh-pit collab’

Dat maakte de Minus Is More DJ gisteren via zijn Instagram-account bekend. Op zijn story postte Radical een foto van hem en de heren van Yellow Claw met de tekst “SOON” eronder. Wanneer deze kruisbestuiving te beluisteren is, is nog niet bekend gemaakt. Maar volgens Radical Redemption zullen we binnenkort dus meer informatie krijgen.

Onverwachtse collab: Radical Redemption x Yellow Claw

Yellow Claw is een duo dat voornamelijk trap en drum ’n bass muziek produceert, maar helemaal nieuw zijn ze niet in de hardstyle scene. In 2016 werd een track van hen – ‘Legends’ – al geremixt door Endymion.

UPDATE 5-11:

Inmiddels heeft Radical Redemption tijdens zijn solo-evenement Command and Conquer de track voor het eerst laten horen. Het is dus nu de vraag wanneer de track officieel uitgebracht zal worden.

Omslagfoto via DJMag en Facebook-pagina Yellow Claw

Reageren