Shenna van der Velden
Door Shenna van der Velden

In de weken voorafgaand aan QAPITAL plaatst de organisatie verschillende video’s waar artiesten aan het woord komen die op de line-up staan. Dit keer beschouwt Radical Redemption voor op het raw hardstyle-evenement en kijkt hij terug op die memorabele eerste keer QAPITAL.

LEES OOK: Q-dance onthult de volledige QAPITAL 2019 line-up

Voor het debuut van Radical Redemption op QAPITAL 2014 liep hij namelijk op krukken. “Ik had toen net mijn enkel gebroken en heb mijn set toen op krukken opgetreden. Uiteindelijk heb ik toen als laatste plaat ‘Break Your Ankles (No Fucking Soul)’ gedraaid van Angerfist”, zo legt Joey zelf uit.

Dit was voor hem een klassiek moment, omdat tot de dag van vandaag veel fans hem hier nog aan herinneren. “Mensen hebben het nog steeds over die ene set waar de krukken de lucht in gingen en dat ene nummer werd gedraaid. Ik ben nu wel benieuwd hoe het staat met de constructie van de Ziggo Dome”, blikt hij vooruit. Het was even geleden dat Joey op QAPITAL heeft gestaan: 2016 was namelijk de laatste keer, maar nu is hij dus weer te zien bij aankomende editie. Bekijk hier het volledige interview.

Radical Redemption in een interview voor QAPITAL 2019

QAPITAL vindt plaats op zaterdag 6 april 2019 in de Ziggo Dome in Amsterdam. Voor tickets en meer informatie ga je naar de officiële site van het evenement. 

Omslagfoto via Facebook-pagina Art of Dance  

Reageren