Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Nadat Ran-D een tijdje geleden liet weten dat zijn langverwachte We Rule The Night album binnenkort eindelijk uit zal komen, heeft hij gister in de MUSIC MADE ADDICTZ podcast van D-Block & S-te-Fan aangekondigd het concept verder uit te gaan breiden: “We’re going to do a ‘We Rule The Night’ event in 2020.”

LEES OOKRan-D kondigt langverwacht debuutalbum aan: ‘We Rule The Night’

In de laatste aflevering van de MUSIC MADE ADDICTZ podcast, die gehost wordt door D-Block & S-te-Fan, was niemand minder dan Ran-D te gast. In deze 14de episode sprak de Roughstate DJ onder andere over zijn aankomende album én zijn kijk op de hardstyle scene. Aan het einde van de video doet Ran-D echter nog een interessante aankondiging over zijn toekomstplannen met We Rule The Night: “We’re going to do a ‘We Rule The Night’ event in 2020, somewhere in March. So that’s something really cool. There might be more events. There’s a whole creative concept behind it, a world and that’s something we gonna build around. There’s a lot of creative stuff coming in the future.”

Ran-D kondigde zijn debuutalbum in 2017 al aan, maar na zijn eigen We Rule The Night-hosting op SUPERBASH en liveset op de allerlaatste Hard Bass, liet deze productie nog even op zich wachten. De heren van D-Block & S-te-Fan postten ook nog een foto op hun Instagram-account samen met Ran-D om hem zo te bedanken voor het interview. Ran-D reageerde op zijn beurt weer onder het bericht en hintte ook nog naar een mogelijke samenwerking in de toekomst: “Was fun mates! Think we should do that collab sometime soon.”

Ran-D: “We’re going to do a ‘We Rule The Night’ event in 2020”

Verder gaf Ran-D nog weinig weg over het aanstaande We Rule The Night evenement in 2020. Houd dus voor verdere informatie zijn socials in de gaten. Als je het album op de releasedatum in huis wil hebben, kun je het hier pre-orderen.

Omslagfoto van Facebook-pagina Ran-D

Reageren