Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het hing al even in de lucht, maar Ran-D is vandaag officieel aangekondigd als de maker van het Qlimax 2021 anthem. Hiermee is het nu echt aftellen geblazen, want over een maand is het al tijd voor ‘The Reawakening’.

LEES OOK: Gunz For Hire verrast met ludieke boodschap aan politiek: ‘Ongedierte van de Nacht’

Na het ‘Immortal’ anthem in 2013 met Gunz For Hire heeft Ran-D nu zijn eerste solo-anthem voor Qlimax te pakken. Het meest iconische indoor hardstyle evenement is al uitverkocht en de hardstyle DJ kijkt al uit naar volgende maand.

“Ik ben trots dat ik het Qlimax anthem dit jaar heb gemaakt samen met de getalenteerde zangeres Charlotte Wessels”, zegt Ran-D. “Ik heb alles wat ik weet als producer, Hardstyle-addict en Qlimax-fan van het eerste uur, in deze track gestopt. Ik hoop dat je alle moeite kunt horen en voelen die we in dit anthem hebben gestoken. Ik kan niet wachten om deze eindelijk te spelen op 20 november tijdens in het GelreDome!”

Ran-D ft. Charlotte Wessels – The Reawakening (Qlimax 2021 Anthem): “The sacred sound has been created”

Nog maar een maand te gaan dus! Ran-D ft. Charlotte Wessels – The Reawakening (Qlimax 2021 Anthem) is vanaf morgen (donderdag 14 oktober 2021) verkrijgbaar via alle bekende platformen van Q-dance Music (pre-save is nu al mogelijk). Qlimax is volledig uitverkocht en zal voor het eerst in de geschiedenis overdag plaatsvinden.

Omslagfoto via Facebook-pagina Qlimax

Reageren