Juno Coolen
Door Juno Coolen

Wie Rebourne volgt op Facebook had al gezien dat hij samen in de studio zit met The Galaxy. Het is vooralsnog onbekend in welk genre de track zal gaan vallen, aangezien The Galaxy normaal gesproken een ander soort muziek produceert dan Rebourne. Dit gezegd hebbende, kan het resultaat voor iets verrassends zorgen. We zijn in ieder geval benieuwd wat deze samenwerking zal opleveren.

Voor velen rest dan de vraag: Wie is of zijn The Galaxy? Voorheen was het nog onbekend wie de artiesten achter The Galaxy waren en hebben ze nooit hun gezicht laten zien. Op 21 juli van dit jaar kwam The Galaxy middels een video met de bekendmaking van het duo. Hieruit bleek dat de act bestaat uit Arjen Lubach van Zondag met Lubach en Sacha Harland van Lifehunters.
report-fotoHet duo is onderdeel van The Barong Family, het label van Yellow Claw. Inmiddels maakt The Galaxy pijlsnel carrière. Tijdens de world tour van het label gaan ze samen met Yellow Claw de hele wereld over met optredens in landen als Amerika, China en Griekenland. Naast de optredens is het duo ook goed bezig qua producties.

Rebourne, ofwel Timon van Merriënboer, is de laatste tijd druk bezig met nieuwe tracks. Voorheen was al bekend dat hij samen met de heren van Wasted Penguinz in de studio zat voor twee nieuwe collabs. Met zijn melodieën weet hij elke keer een fijne atmosfeer neer te zetten bij zijn tracks. In de toekomst zullen we ongetwijfeld nog veel gaan horen van Rebourne.

Reageren