Hard News
Door Hard News

Het is nu bijna twee weken geleden (31 Oktober 2014) dat Dangerouzmind Halloween editie plaats vond in le Grande discotheek Lucky te Rijssen. Ditmaal met een grootschalige opkomst met de leden van Fusion Records. Namen als Frequencerz, Donkey Rollers, Zany, Titan, Jack of Sound, Thyron, Requiem, Nosferatu en MC DV8 kwamen voorbij.

Naast de mainstage was ook ditmaal de talent room geopend voor opkomend DJ/Producer talent.

Zoals bekend staat Lucky om een fijne uitgaanssfeer bekend en mag ik hier als festival en feest bezoeker graag naartoe. Bij binnenkomst was direct bekend dat het thema Halloween centraal stond. Met een nette decor aankleding in een groot geweven spinnenweb bracht dit ons geheel in het teken van Halloween. Echter vond ik het jammer dat dit thema niet door getrokken was naar de talentroom, maar wellicht zal de organisatie hier een andere mening over hebben.

De sfeer begint erin te komen
Ik heb in mijn leven al vele sets voorbij zien komen maar deze avond bracht met totaal nieuwe belevingen in sets en sfeer van omvang. Na het optreden van Jack of Sound, vond Donkey Rollers en erna met Titan vs. Thyron plaats. Man man man, ik heb even achter de schermen meegekeken daar maar wat gingen deze gasten hard deze avond.

De nieuwkomers tot een nieuw level
Na mijn mening vind ik persoonlijk dat opkomend talent de kans moet krijgen om zich te bewijzen op een geweldige avond als deze. Aangezien Lucky/Fusion mijn mening hierin kan delen vond ik deze talentroom op deze avond zeer geslaagd. Helaas kan ik mijzelf niet opsplitsen zodat ik op 2 locatie tegelijk kan zijn maar de meeste indruk van deze avond lag toch echt wel bij talent Elite Criminals, Bouncing Balls en Ironite (bekend van Gearbox Digital).

Graag wil ik bij Bouncing Balls even stil staan, want als hij een volle zaal trekt in de talent room en zo hard zijn beats weg staat te draaien waarop iedereen los staat te gaan die daar deze avond met mij hebt moge delen, vind ik, dat je zeker respect verdiend.

Als afsluiter
Graag wil ik DJ Zany nog even bedanken voor zijn heerlijk vetbak kunsten van deze avond. Met zijn grandioos optreden als DJ maar ook snackbar frikadellen bakker denk ik dat je zeker  een dikke hit bent voor elke fan van Nederlandse bodem. Hoe kan ik jou bereiken als ik een vetbakker nodig heb voor een feestje ?

Beoordeling

  • Geluid80%
  • Locatie70%
  • Sfeer90%

Overall
waardering

80%

Na mijn mening vind ik persoonlijk dat opkomend talent de kans moet krijgen om zich te bewijzen op een geweldige avond als deze. Aangezien Lucky/Fusion mijn mening hierin kan delen vond ik deze talentroom op deze avond zeer geslaagd.

Reageren