Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Deze zomer gaat Shutdown Festival een stapje verder in Oostenrijk en breidt uit naar maar liefst 5 verschillende stages. Hiermee is het de grootste binnen de hardere stijlen in Oostenrijk en inmiddels heeft het zo bijna de volledige line-up bekend gemaakt, waarvoor je wel een tripje naar de mooie bergen in de Alpen zou willen maken.

LEES OOK: Sefa kondigt album releasedatum aan bij SLAM! op nationale radio

De kans is groot dat je afgelopen jaar iets over Shutdown Festival hebt gehoord: dit was namelijk één van de weinige festivals dat wél plaats mocht vinden. Inmiddels bestaat het festival (dat zelfs op een unieke locatie naast een immens grote kerncentrale gehouden wordt) alweer 5 jaar en dat viert de organisatie met de grootste line-up uit de geschiedenis van het festival.

Aankomend seizoen draaien er tijdens Shutdown meer dan 50 artiesten uit de Hardstyle, Raw, Freestyle, Hardcore en Uptempo in het Oostenrijkse Zwentendorf. Denk bijvoorbeeld aan Headhunterz, anthemmaker Ran-D, Sickmode, Sub Zero Project, Vertile en nog heel veel anderen. Check de line-up (tot nu toe) hieronder: binnenkort worden de laatste namen voor het festival onthuld.

“Let’s unite for the 5th time: a 12-hour hard dance journey on 5 stages!”

Shutdown Festival vindt plaats op zaterdag 6 augustus bij de iconische Nuclear Power Plant Zwentendorf in Oostenrijk. Ga voor tickets, aanbiedingen en meer informatie naar de officiële website van het festival.

Shutdown Festival 2022 line-up (tot nu toe)

Akira
Angernoizer
Aversion
Barber
Bass Chaserz
BillX
Broken Minds
D-Fence
Dimitri K
Dither
Dot B
Dr Rude
Eternate x Maxtreme
GPF presents Cumdown LIVE (5th Shutdown Anniversary)
Hardstyle Buamz
Headhunterz
Irradiate
Jur Terreur
Malice
MC DL
MC Omen
MC Robs
Mutex
Never Surrender
Outsiders
Poley Tight presents Industrial Will Never Die
Ran-D
Ransom
Rejecta
Rooler
Ruthless
Scale
Sefa
Sephyx
Sickmode
Spitnoise
Sub Zero Project
Tha Watcher
The Viper
Thyron
Tom Aitch
Tyfon
Vertile

Omslagfoto via Facebook-pagina Shutdown Festival / Patrick Ziebermayr

Reageren