Bas van Herk
Door Bas van Herk

Vanavond komt het anthem van The Ritual online. Dit is een hardstylefeest georganiseerd in Finland. De track is geproduceerd door Sledgehammers en heet ‘Light, Heat & Ash’. Het team bestaat uit verschillende artiesten, beter bekend als Riiho, Digital Mindz en Tarec. Sinds 2017 zijn ze druk bezig in de studio. Dit is dan ook het eerste anthem dat door de DJ groep wordt gemaakt. Beluister de opbouw van de track alvast:

Verder zijn de mannen van Sledgehammers bezig aan een album. Hiervoor zijn er al twaalf nieuwe tracks geproduceerd. Dit bevestigde Digital Mindz in een Facebook-bericht waarin hij vertelde aan zijn publiek ”You are not ready for this!”. Ondanks dat we er misschien niet klaar voor zijn, kunnen we niet wachten tot dat we de tracks kunnen beluisteren. Meer informatie is hier te vinden.

The Ritual is een nieuw hardstyle evenement georganiseerd in Finland. Voornamelijk DJ’s uit het Noorden van Europa zijn uitgenodigd om te draaien, zoals Sasha F en Hardstyle Mafia. Maar  Nederlandse artiesten als E-Force en D-Sturb zullen ook aanwezig zijn. Mocht je interesse hebben om het feest te bezoeken, dan heb je helaas pech. De editie van dit jaar is namelijk volledig uitverkocht. Het feest vindt aanstaande vrijdag op 29 september plaats in Helsinki.

 

Reageren