Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

We moeten het al een tijdje zonder evenementen doen en juist daarom wil Sound Rush iedereen een hart onder de riem steken. Vanaf aanstaande zaterdag beginnen de broers met hun nieuwe concept, waarin zij met livestreams vanaf unieke locaties in Europa met een hoop nieuwe muziek komen: The Great Escape.

LEES OOK: Frequencerz viert 10-jarig jubileum met groots album

Het afgelopen jaar, waarin Sound Rush hun Brothers-concept succesvol lanceerde, begon de wereldwijde pandemie (waar niemand op dit moment teveel woorden aan wil wijden). Om juist weer wat leven in de brouwerij te brengen, komen de Jeroen en Martijn met een gloednieuw project genaamd The Great Escape.

Sound Rush: “De livestream is het eerste hoofdstuk van ons nieuwe concept waarmee we hopelijk onze fans een beetje kunnen laten ontsnappen aan de struggles van vandaag. We hebben momenteel allemaal behoefte aan vrijheid en in onze livestreams willen we dit gevoel symboliseren met onze keuze voor locaties en muziek.”

Tijdens The Great Escape bezoekt Sound Rush bijzondere Europese plaatsen, om hier een set te draaien met aardig wat nieuwe tracks. De locatie van aanstaande zaterdag is bijvoorbeeld een verlaten koeltoren (die je waarschijnlijk kent van de gigantische nucleaire kerncentrales); dus verwacht absoluut geen livestream vanaf een zolderkamer. Bovendien komen de broers later nog met een remix EP en zullen de nodige The Great Escape-edits voorbij komen van de bekende classics.

Sound Rush brengt leven in de brouwerij met The Great Escape

De eerste livestream van The Great Escape begint op zaterdag 13 maart om 20:00. Check de socials van Sound Rush voor meer informatie.

Omslagfoto via Instagram-pagina Sound Rush / Wanyama-photo

Reageren