Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

De gebroeders Sound Rush nemen de volgende stap in hun carrière en komen met een eigen label. Met een groots optreden op Defqon.1 kondigen zij hun nieuwe thuis voor hun muziek aan, genaamd Destination.

LEES OOK: Q-dance over Defqon.1: “Dit wordt de grootste editie ooit”

Het woord Destination zingt al een tijdje rond bij Sound Rush, maar sinds vandaag is het verlossende woord er dan eindelijk uit. Na bijna tien jaar in de game – met optredens wereldwijd en hun kenmerkde euforische sound – openen Jeroen en Martijn een nieuw hoofdstuk op muzikaal gebied: de tweeling is namelijk vanaf nu ook labeleigenaar.

Met de enorme vlaggen tijdens hun set in de BLUE tijdens The Gathering van Defqon.1 zijn alle geruchten uit de lucht gehaald. Naast alle nieuwe muziek, is dit het startschot van het nieuwe Destination-label. “We zijn ontzettend dankbaar voor de steun die we hebben ontvangen sinds het begin van onze carrière”, kondigt Sound Rush trots aan.

Het duo belooft dat er veel nieuwe dingen aankomen en dat later dit jaar bekend zal zijn wat er nog meer onder de Destination-vlag gaat gebeuren. “We kunnen niet wachten om onze visie te delen met de wereld via Destination.”

Sound Rush verrast Defqon.1-bezoekers met aankondiging van eigen label: Destination

Met hun nieuwe label Destination wil Sound Rush hun artistieke visie verder ontwikkelen en laten zien wat zij nog meer te bieden hebben. De eerste release ‘Destination (ft. Maikki)’ zal op vrijdag 30 juni 2023 uit worden gebracht op het gelijknamige label.

sound rush @ defqon.1 2023 blue destination

Omslagfoto via Facebook-pagina Sound Rush

 

Reageren