Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

De gebroeders Sound Rush hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan hun Brothers show in 013 Tilburg, met als resultaat dat binnen een paar weken al de volledige capaciteit gebruikt kan worden. Zonder anderhalve meter afstand, met 3.000 man én nog meer grote namen op de line-up. “Back to normal!”

LEES OOK: Festivals vanaf 30 juni weer toegestaan in Nederland

In oktober vorig jaar kondigde Sound Rush de Brothers show aan, waarbij (desondanks de toenmalige maatregelen) alsnog het nieuwe album gepresenteerd kon worden met een feestje. Het coronavirus zorgde echter voor uitstel, maar hiervoor is een uitgebreide oplossing gekomen. Je hoeft tijdens Sound Rush presents Brothers op zaterdag 3 juli niet meer te zitten, geen afstand te bewaren of een mondkapje te dragen: de show is nu namelijk uitgebreid tot een volwaardig evenement in 013.

Er mag dus weer gedanst worden zoals we gewend zijn! Daar blijft het niet bij, want omdat dit één van de eerste mogelijkheden voor een hardstyle feestje is, heeft Sound Rush extra namen toegevoegd aan de line-up. Met niemand minder dan Wildstylez en Ran-D, plus een speciale The Great Escape- en 2 //\\ 1-set om het compleet te maken. Bezoekers moeten wel van te voren een negatieve test, een vaccinatie- of herstelbewijs kunnen aantonen.

Sound Rush presents Brothers line-up

Sound Rush
Wildstylez
Ran-D
Atmozfears
KELTEK
Villain
2 //\\ 1 LIVE
The Great Escape
Sound Rush Classics

Sound Rush maakt van Brothers show een volwaardig evenement

Sound Rush presents Brothers vindt plaats op zaterdag 3 juli 2021 in Poppodium 013 in Tilburg. Tickets zijn nu verkrijgbaar via de officiële website van het evenement.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sound ♊️ Rush (@soundrush)


Omslagfoto via Facebook-pagina Sound Rush / Wanyama-photo

 

Reageren