Rik Houwers
Door Rik Houwers

Op 11 november komt de game Dishonored 2 uit. Nu is dit voor Hard News natuurlijk niet heel erg interessant, ware het niet dat Digital Punk en Zany de vraag hebben gekregen om de soundtrack van de game te voorzien van een remix.

In een Q&A op Hardtraxx gaf Digital Punk eerder al aan een enorme fan te zijn van het eerste deel van Dishonored en dat hij er enorm trots op is dat hij gevraagd is om een raw hardstyle remix te maken. “Ik wil altijd actief blijven in de muziek. Dus misschien wel muziek maken voor games o.i.d. Dat lijkt me echt zo tof. Ik ga nu ook een officiële remix maken voor Dishonored 2!”

Ook Zany is een groot fan van Dishonored en vindt het een eer om een remix te mogen maken voor de game. “Het is een eer wanneer een bedrijf als Bethesda met mij contact opneemt om een remix te maken. Het is een prachtige kans om met hun samen te werken en laten we gaan kijken hoe het uit gaat pakken.” De track gaat volgens Zany energiek en euforisch worden.

Buiten Digital Punk en Zany zijn er nog drie artiesten die een remix mogen maken voor Dishonored. BLOQSHOT (Arjan Terpstra, 50% Noisecontrollers) maakt een trap remix, Vato Gonzalez maakt een dirty house remix en ook house producer Jordy Dazz gaat een remix maken voor de game Dishonored

Reageren