Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Art of Dance heeft bekendgemaakt dat Sub Sonik het anthem maakt voor REVOLT Festival. Dit gloednieuwe hardere stijlen festival kiest ervoor om ook nog iets speciaals met deze track te doen, want er is een hardcore-artiest die hier een remix op gaat maken.

In het verleden maakte Sub Sonik al anthems voor onder andere Free Festival en Indicator. Dit keer mag hij dat gaan doen voor het Duitse REVOLT Festival en hij doet dit samen met MC Tha Watcher. De raw hardstyle DJ vertelt al aan Art of Dance wat voor sfeer zijn track met zich meebrengt: “Als ik aan het woord revolt denk, dan denk ik aan rebellen, opstand en een nieuwe start. Ik heb geprobeerd deze gedachtes in het anthem te combineren – samen met de gedachte dat het een outdoor festival is, was het creëeren van een grootse sfeer een must. Tot slot, natuurlijk heeft het anthem de authentieke Sub Sonik sound.” 

Er gebeurt ook nog iets speciaals met het anthem van Sub Sonik, want Korsakoff zal hier nog een hardcore-remix op maken – zo heeft het nummer straks dus een hardstyle- en hardcore versie.

Sub Sonik maakt het REVOLT Festival anthem

REVOLT Festival vindt op 25 mei plaats bij industriepark Pferdsfeld in Duitsland. Het anthem van het festival zal op 24 april uitgebracht worden op WE R. Ga voor meer informatie over het festival en het interview met Sub Sonik naar de officiële website van Art of Dance.

Omslagfoto via Facebook-pagina Sub Sonik

Reageren