Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Na enkele maanden speculeren is nu dan toch eindelijk bekend welke artiesten er dit jaar verantwoordelijk zijn voor het Intents Festival 2019 anthem. Niemand minder dan Sub Zero Project en D-Sturb hebben namelijk hun handen ineen geslagen voor de splinternieuwe ‘Heroes of the Night’.

LEES OOK: Dit is de Intents Festival 2019 line-up

De organisatie van Intents Festival maakte eerder al bekend dat het anthem deze week gereleased zou worden, waarna ‘Heroes of the Night’ vanochtend ineens te beluisteren was op alle platformen. Sub Zero Project en D-Sturb zijn alle drie zeker geen onbekenden van het grootse festival: zo presenteerde Sub Zero Project vorig jaar hun live-act THE XPRMNT op de mainstage, en hostte D-Sturb diezelfde editie de indoor mainstage samen met Radical Redemption.

Nu hebben de heren dus hun krachten gebundeld om een waardig vervolg op voorgangers als ‘The Ultimate Celebration‘ en ‘Circus of Insanity’ te creëren. Zowel Sub Zero Project als D-Sturb zullen dan ook het hele weekend op het festival te vinden zijn: D-Sturb brengt op zaterdag zijn live-act The Next Level naar de Intents mainstage, en zal hier ook nog eens op vrijdag en zondag (vs. Radical Redemption) draaien. De mannen van Sub Zero Project staan zowel vrijdag (vs. Phuture Noize) als zaterdag op de welbekende mainstage.

Sub Zero Project & D-Sturb introduceren ‘Heroes of the Night’

De nieuwe track is vanaf nu te beluisteren op de platformen, en de bijbehorende videoclip zal vanavond volgen. Intents Festival 2019 – Calling All Superheroes zal 31 mei, 1 juni en 2 juni plaatsvinden in Oisterwijk. Een beperkt aantal exclusieve pre-party tickets voor deze superhelden samenkomst is nog verkrijgbaar via de officiële website, waar je ook meer informatie over het evenement kunt vinden.

Omslagfoto via Facebook-pagina Intents Festival

Reageren