Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Na de succesvolle chapters staat Sub Zero Project op het punt om een nieuw album te releasen. Renaissance of Rave staat vol exclusieve platen en collabs: “Met een kleine knipoog naar corona, is het eindelijk tijd voor de heropkomst van de muziek.”

LEES OOK: Sub Zero Project is de grote winnaar van de Q-dance Hardstyle Top 100 

De afgelopen jaren is Sub Zero Project verantwoordelijk geweest voor de grootste hits in de Hardstyle: denk aan ‘Darkest Hour’ met D-Block & S-te-Fan en de nummers 1 en 2 in de Q-dance Hardstyle Top 100 van 2021. Nu pakken ze door op alle fronten: Renaissance of Rave wordt namelijk een lust voor het oor én oog.

Nog niet eerder hebben we in de hardstyle een fysiek album als de Renaissance of Rave gezien: een schilderij met het formaat van een klassieke DVD. “De afgelopen maanden hebben we enorm veel in de studio gezeten om alles tot in de puntjes te verzorgen”, vertellen Nigel en Thomas van Sub Zero Project. “De 7 chapters slaan op de dagen waarin God de wereld heeft geschapen en dit vertaalt zich door in heel het album. In renaissance-stijl.” Of dit opnieuw een nummer 1-hit oplevert..?

Sub Zero Project over Renaissance of Rave: “Het gaat écht iets vets worden”

Het nieuwe Sub Zero Project-album Renaissance of Rave wordt op 1 juli uitgebracht. Pre-orders zijn nu verkrijgbaar via het label van Dirty Workz: deze worden bovendien allemaal voorzien van handtekening.

Omslagfoto via Facebook-pagina Sub Zero Project / MNO Photo

Reageren