Hard News
Door Hard News

Pursuit of Thunder wist de scene goed op te schudden. Het eerste album van Phuture Noize als solo-act sloeg in als een bom en ook Phuture Noize zelf krijgt steeds meer de erkenning die het mega-talent verdient. Optredens op QAPITAL en de mainstage van Intents Festival onderstrepen dit feit. Nu is het tijd om het verhaal van Pursuit of Thunder af te ronden met de aanstaande release van ‘Pursuit of Thunder – The Aftershock EP‘.

The Aftershock EP

Eerder teasede Phuture Noize zijn fans al met het bericht dat met Pursuit of Thunder nog niet alles verteld was. Met ‘Pursuit of Thunder – The Aftershock EP‘ volgt het laatste hoofdstuk wat de afsluiting vormt van het verhaal wat ongeveer een jaar geleden werd gestart. Op deze EP komen naar verwachting ‘The Aftershock‘ en ‘Strike You Down‘, aangevuld met remixes van tracks door enkele van Phuture Noize zijn favoriete artiesten.

phuture noize pursuit of thunder the aftershock ep strike you down

Phuture Noize

Phuture Noize is het alias van de 22-jarige Marco Spronk. Na enkele jaren een duo onder het alias te hebben gevormd werd vorig jaar aangekondigd dat Marco solo met de act verder zou gaan. Naast Pursuit of Thunder volgden ook collabs met B-Front (The Paradox, The Enigma) en Ran-D (Suicidal Superstar) en een remix van ‘Not Afraid‘ voor het 15 Years of Donkey Rollers-album.

Optredens

Na zijn debuut op de Intents Festival Mainstage en het optreden op QAPITAL volgen er deze zomer nog optredens op meerdere grote festivals. Op onder andere Defqon.1 Festival, Dominator, Tomorrowland en Decibel outdoor heb je de kans om een optreden van Phuture Noize live bij te wonen.

Socials

Ongetwijfeld zal er meer nieuws omtrent The Aftershock EP volgen. Houd hiervoor de socials van Phuture Noize in de gaten. Ook voor ander nieuws en updates kun je het beste de Facebook-pagina of Instagram van Phuture Noize volgen.

Foto: Intents Festival

Reageren