Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

We hebben er even op moeten wachten, maar met nog iets meer dan één maand te gaan is het hoge woord eruit. Radical Redemption heeft weer een flink aantal collega-artiesten uitgenodigd, om samen met hem voor de derde keer zijn solo-event glans te geven. Benieuwd naar wie er achter de draaitafels komen te staan met The Radical? Check dan The Road To Redemption line-up hieronder.

Radical Redemption is, in samenwerking met Art of Dance, na twee succesvolle edities in de Heineken Music Hall verhuisd naar The Radical Dome (Breepark) in Breda. Nadat de HMH de voorgaande jaren binnen no-time uitverkocht was – er was zelfs sprake van een tweede show op zondag – wijkt het solo-event van de dj uit Denekamp nu uit naar een grotere locatie. Hierbij hoort natuurlijk ook een line-up van formaat. Niet alleen staat Radical Redemption zelf live, maar ook zal hij optreden met zijn acts Minus Militia en Denekamps Gespuis. De rest van de avond op zaterdag 4 november kan je hem vinden naast artiesten zoals E-Force, Warface, Crypsis, Act of Rage en nog vele anderen.

Dit is The Road To Redemption line-up

Radical Redemption LIVE – Minus Militia LIVE – Warface – Digital Punk – E-Force – D-Sturb – Act of Rage – Crypsis – Denekamps Gespuis – Regain – N-Vitral – High Voltage – Luna – MC Nolz

De laatste voorbereidingen zijn nog in volle gang. Op The Road To Redemption komt Radical Redemption namelijk met zijn vierde album. Dat is, inclusief het album van Minus Militia, alweer zijn vijfde album in 5 jaar tijd. Op dit album staat natuurlijk ook het anthem van zijn event, die hij gisteren voor het eerst op Supremacy draaide. Hiervoor zat hij onder meer met een heel orkest in een studio in Volendam.

The Road To Redemption is op zaterdag 4 november 2017 in het Breepark in Breda. Tickets zijn nog verkrijgbaar via de officiele website van het evenement.

Omslagfoto via Facebook-pagina Radical Redemption

Reageren