Hard News
Door Hard News

Vanmiddag postte Radical Redemption een aantal video’s en foto’s op zijn Instagram Story. In deze filmpjes is te zien dat de DJ druk bezig is met het produceren van een nieuwe track. Joey (Radial Redemption) kondigde in de video al aan dat het gaat om het anthem van zijn aankomende album en show ‘The Road To Redemption’.

Alleen zat Joey deze keer niet in zijn eigen studio. Op het eerste screenshot hieronder valt te zien dat er vandaag een heel orkest aanwezig is. Leidend door een dirigent zie je op de achtergrond van de video’s verschillende artiesten bezig met hun instrumenten. Dit heeft onze aandacht getrokken. Klassieke muziekinvloeden worden namelijk vaak gebruikt in de opbouw van een hardstyle-nummer.

Aangezien de Instagram Stories binnen 24 uur verwijderd worden, hebben we voor het gemak de onderstaande screenshots gemaakt. Mooi detail: op de tweede foto zie je muziekbladen staan waarbij in kleine letters geschreven staat: ‘Stay Loud!’. Of dit betekent dat het orkest hard moet spelen om verstaanbaar te zijn of dat Radical een keihard nummer wil gaan produceren is bij ons helaas onduidelijk. Maar wanneer er gekeken wordt naar de vorige albums, wordt er ook deze keer weer verwacht dat er sprake is van een knallende The Road to Redemption anthem.

Het is dus nog even wachten op het uiteindelijke resultaat. Op zaterdag 4 november moet het allemaal gaan gebeuren, want dan staat The Road to Redemption op het programma. Naast het feit dat dit alweer zijn derde show wordt, komt er ook een gloednieuw derde album aan. Welke tracks hier op staan weten we nog niet, maar hier heb je alvast een kleine impressie.

radical redemption the road to redemption anthem - insta story

Omslagfoto via Facebook-pagina Radical Redemption & screenshots via Instagram-account Radical Redemption

Reageren