Hard News
Door Hard News

Het is ondertussen al enige tijd geleden dat Theracords het ‘The Opposition’ project in gang heeft gezet. Het begon met enkele live optredens op onder andere Rebirth en Beat The Bridge en vervolgens werd duidelijk dat er ook een album aan vast zat. Op 9 juni zal de album release party plaatsvinden in club Epic in Tilburg. Hier zullen alle Theracords artiesten aanwezig zijn: Thera, Caine, Invector, Resist, Beatfreak, Psyched, Project Exile, Retaliation en T.C.C. (Theracords Classics Collective).

Zoals Thera eerder al aan had aangegeven zal elke Theracords artiest zijn input hebben op het album. Het album bestaat uit 16 tracks, 10 solo’s en 6 collabs, waarvan 4 tracks de naam ‘The Opposition’ dragen. Deze tracks zijn steeds door andere artiest(en) gemaakt. In een eerder artikel gaf Thera ook al aan dat het album een verhaal vertelt. Hiermee doelt hij ongetwijfeld op deze 4 delen van ‘The Opposition’.

tracklist the opposition albumJe kunt het album nog pre-orderen via deze link: www.fromthehard.com. Kaarten voor de album release party in de Epic Tilburg zijn te bestellen via deze link: shop.simpleticket.eu.

Foto’s: Dj Thera & Invector

Reageren