timo
Door timo

Enkele tijd geleden presenteerde Theracords de nieuwe live-act genaamd ‘The Opposition’. Deze live-act is een collectief van Theracords artiesten die bij elk optreden anders zal zijn. Zo zal bij het eerste optreden op Rebirth Festival dit weekend de samenstelling bestaan uit DJ Thera, Caine en Invector met MC Livid als host. Nou werd gisterenavond bekend dat ‘The Opposition’ een vervolg krijgt in de vorm van een album.

“Everything will become clear when we reveal our secret plans. Connecting souls from the underground movement is our main priority.”¬†Met deze tekst introduceren ze zichzelf in de trailer voor het album. Thera vertelt ons dat het album zal bestaan uit alleen maar nieuwe tracks waar elke Theracords artiest aan heeft meegeholpen. Er zullen veel collabs op staan en alle tracks zullen een bepaalde samenhang hebben met als thema ‘The Opposition’.

9 juni zal de album release party plaats vinden in Club Epic in Tilburg en tot die tijd zal Theracords: The Opposition al 4 keer te bewonderen zijn op onder andere dus Rebirth Festival en Beat The Bridge. Of The Opposition ook daarna nog verder zal gaan met dit concept is nog onduidelijk. Thera vertelt ons dit project graag naar een hoger plan te tillen, maar wil wel de exclusiviteit behouden.

Thera geeft verder nog aan dat dit project heel belangrijk is voor het gehele label: “Wij houden zielsveel van hardstyle in alle soorten en maten en voelen ons daarom verbonden met iedereen die dat ook zo ziet.” De muziek staat centraal en op deze manier doen ze in ieder geval zeker eer aan de Theracords slogan: ‘Music produced from the heart’.

Reageren