Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Reverze staat volledig in de startblokken voor de aankomende editie. Zojuist heeft organisatie Bass Events het langverwachte thema onthuld voor het grootste indoor hardere stijlen evenement van België: Synergy.

LEES OOK: “Alle artiesten draaien tijdens Reverze hun nieuwe muziek met een waanzinnige show”

Er zijn maar weinig evenementen waar het thema in twee verschillende zalen zó centraal staat als bij Reverze. De gigantische stages, de meeslepende intro’s en de muzikale invulling nemen de duizenden bezoekers in het Sportpaleis en de Lotte Arena mee in een verhaal dat alleen dit paradepaardje zo goed kan vertellen.

“Hidden from the realms of human perception a malignant force of low vibrational frequency enslaves the mind within the simulated reality.


To break loose from your perceptual prison the mind and spirit must converge to become one with the source.”

Het mag duidelijk zijn dat het thema Synergy dus een belangrijk element is, en hiermee heeft Reverze het startschot gegeven voor de 18e editie van het evenement. Ook zal de line-up – waar steevast de grootste namen uit de scene op te vinden zijn – volgende week woensdag gepresenteerd worden.

Reverze draait om Synergy: “Raise your frequency and unlock your true potential”

Reverze – Synergy vindt plaats op zaterdag 4 maart 2023 in Antwerpen. Noteer woensdag (2 november) om 19:00 alvast in je agenda om je tickets te kunnen bemachtigen, want Reverze is jaarlijks in rap tempo uitverkocht. Meer informatie vind je op de officiële website van het evenement.

reverze 2023 synergy bass events

Omslagfoto via Facebook-pagina Reverze

Reageren