Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Verwacht een variatie van de beste hard dance dj’s tegen de laagst mogelijke entreeprijs, verenigd in de strijd tegen kanker! Op 11 januari 2020 vindt een nieuwe editie van True Survivorz plaats. Dit keer in de Lunenburg te Loosbroek. True Survivorz is een stichting die zich inzet voor het algemeen nut en in het bijzonder voor stichting KWF kankerbestrijding. In de afgelopen 6 edities is ruim €32.000 opgehaald voor dit goede doel. Kaarten kosten slechts €15,- en daarmee steun je direct de strijd tegen kanker.

True Survivorz is inmiddels niet meer weg te denken uit de hard dance scene. Bij True Survivorz kun je namelijk het leuke van feesten met het nuttige van een goed doel steunen combineren. Wie wil er nu niet met een drankje en dansje samen met je vrienden de strijd tegen kanker steunen? Veel van onze bezoekers komen dan ook om de strijd die zij, of hun naasten, met deze vreselijke ziekte hebben ervaren een plekje te geven. Bezoekers staan voor elkaar klaar en bieden elkaar troost op de zware momenten. Ook veel artiesten krijgen op True Survivorz de mogelijkheid om een persoonlijke strijd te kunnen verwerken.

True Survivorz staat bekend om een unieke sfeer, die je alleen begrijpt door erbij te zijn geweest. Dit blijkt onder andere uit de reacties van de bezoekers. De respons die we krijgen na afloop van de evenementen zijn elke keer weer lovend. Er hangt een groot gevoel van saamhorigheid in de strijd tegen kanker. Juist omdat deze ziekte zoveel mensen raakt, voelt de organisatie zich geroepen om een vuist te maken in de strijd tegen kanker. Onze donatie aan KWF Kankerbestrijding wordt gebruikt voor onderzoek naar de behandeling en genezing van deze vreselijke ziekte.

True Survivorz – The Battle Against Cancer

Ook dit jaar is weer hard gewerkt om een line up met gevestigde namen te verzorgen. Zo zetten onder andere Adaro, Crypsis, Deetox, Demi Kanon, Spitnoise en nog ruim 20 andere dj’s zich vrijwillig in op deze middag en avond. Dit doen zij allen om een zo hoog mogelijk donatiebedrag te kunnen realiseren en de bezoekers te voorzien van het beste wat de hard dance scene te bieden heeft. Er zijn veel verschillende muziekstijlen binnen de hard dance op deze avond vertegenwoordigd. Zo is er euforische Hardstyle, raw Hardstyle, Hardcore en Uptempo.

Met een entreeprijs van slechts €15,- wordt ervoor gezorgd dat iedereen op een leuke manier een directe bijdrage kan leveren aan de strijd tegen kanker. We roepen daarom ook jong en oud op om het dance evenement te bezoeken. Dit wil je niet missen! Meld je aan bij het officiële Facebook-event voor tickets en meer informatie.

Reageren