Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

De uitbraak van het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat ontzettend veel werk in Nederland stil is komen te liggen. Ook Unity Event Crew kan op dit moment niet doen waar ze goed in zijn: festivals opbouwen. Daarom biedt de organisatie nu hulp aan in andere markten: “Kan jij onze Unity boys goed gebruiken?”

LEES OOK: Hoe de coronacrisis de Nederlandse evenementenbranche aantast

Festivals zijn natuurlijk niet de enigen die in de gevarenzone zitten; het is slechts het topje van de ijsberg. Want ook leveranciers, artiesten, en dus festivalopbouwers gaan nu door een moeilijke tijd. Normaal verzorgt Unity Event Crew de op- en afbouw van de grootste evenementen binnen de scene; zo staan onder andere Defqon.1 Festival, Decibel outdoor en Intents Festival in het portfolio van de organisatie.

“Vanaf het moment dat de coronacrisis toesloeg en de evenementenbranche stil is komen te liggen, zijn wij actief op zoek gegaan naar andere branches waarin wij onze handen uit de mouwen konden steken”, laat Unity Event Crew weten. “Want hard werken, dat zijn wij wel gewend. Het zit niet in het DNA van ons bedrijf en onze medewerkers om een afwachtende houding aan te nemen en dat kunnen onze partners in de evenementenbranche beamen. Diezelfde motivatie willen we nu tonen in andere branches dus daag ons maar uit!”

Op dit moment kunnen zij dus helaas nog niet aan het werk gaan voor het festivalseizoen, maar zetten ze zichzelf graag in voor andere markten. “Gelukkig zijn onze Unity boys van vele markten thuis en zijn ze momenteel hard aan het werk met verschillende klussen voor diverse opdrachtgevers. Deze handige jongens zijn bijvoorbeeld aan het werk in de bouw, logistiek en agrarische sector, maar zijn multi inzetbaar!”

“Onze Unity boys zijn van vele markten thuis!”

Als jij, jouw bedrijf of iemand anders in jouw omgeving de Unity jongens goed zou kunnen gebruiken als extra hulp, kun je dit laten weten via info@iventfriends.nl óf in de reacties onder de Unity Event Crew Facebook-post.

Reageren