Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het gaat dit jaar, als je naar het aantal producties kijkt, ontzettend goed met hardstyle. 2017 is het jaar van de nieuwe albums: Albums everywhere! Maar vlak voordat we het nieuwe jaar induiken, staat er nog een mooie toegift op de planning. Unresolved maakte namelijk gisteren bekend dat zijn debuutalbum Act of God op 2 december het daglicht zal zien op de Unresolved album release party.

Maandenlang heeft Igor Fedorutsa, de man achter Unresolved, in de studio gezeten om ook zijn tracks in het cd-hoesje te krijgen. Zo releast hij al een tijd een flink aantal platen bij zijn label Gearbox Digital, maar daar komt nu dus de klapper van zijn carrière (tot nu toe) bij. Act of God zal bestaan uit 19 verschillende tracks, maar welke dit precies zijn is nog niet met zekerheid te zeggen. Wel weten we dat hij onlangs in de studio heeft gezeten met Scarphase, dus het zou zomaar kunnen dat we deze al snel zullen horen… Verder vertelt Unresolved ontzettend blij te zijn met het album: Once again i want to thank each and every one of you for the enormous support I receive every day. This is a big step for my career, let’s walk it together!”

Unresolved brengt album uit op eigen release party: Act of God

Unresolved is al een tijd aan de weg aan het timmeren en bleek niet te stoppen dit jaar. Inmiddels heeft hij daarmee zijn strepen verdient in het hardstyle-wereldje. Met zijn tracks zoals ‘Diablo’, ‘Bring The Panic’ en ‘Monster’ draaide hij de dansvloer ondersteboven op alle grote festivals, zoals Defqon.1, Decibel outdoor en Intents. Alsof dat nog niet genoeg is, richtte hij ook nog een alias naast Unresolved op. Met UKR Resistance schakelt Unresolved een tandje bij en produceert hij de ene na de andere uptempo hardcore-plaat.

Op zaterdag 2 december 2017 zal Act of God van de Oekraïense dj uit komen. Samen met organisatie Madhouze Events gaat Unresolved het startschot geven voor de lancering van zijn nieuwe album. In het Event Center Culemborg moet het gaan gebeuren.

Omslagfoto via Facebook-pagina Unresolved

Reageren