Bas van Herk
Door Bas van Herk

Recentelijk liet Unresolved ons via Facebook weten dat hij bezig is met het produceren van een track samen met uptempo team Scarphase. Deze combinatie is vrij opmerkelijk, aangezien raw-artiesten meestal het uptempo genre laten voor wat het is. Vandaar dat wij juist extra benieuwd zijn naar wat deze track voor productiediversiteit met zich meebrengt.

Unresolved staat bekend om het produceren van harde rawstyle-nummers, zoals ‘West Coast’, ‘Gangsta’ en de klapper ‘Nuclear’ met Jason Payne. Het lid van Gearbox Digital staat al meerdere jaren bekend om zijn aparte stijl en als een festivalbezoeker heb je zijn tracks gegarandeerd ooit live gehoord. Normaal gezien produceert Unresolved geen uptempo onder zijn naam, maar heeft de DJ hiervoor een andere alias, genaamd UKR Resistance. Hierdoor hopen wij er op dat de rauwe stijlen en kicks van Igor een grote invloed uitoefenen op deze collab.

Daarnaast draagt Scarphase natuurlijk ook zijn steentje bij. Dit team, bestaande uit Partyraiser en F.Noize, staat sinds hun eerste optreden tijdens Masters of Hardcore in 2016 bekend om hun snelle en harde kicks op minstens 200BPM. Het DJ duo heeft inmiddels al twee anthems op hun naam staan, waaronder die van Snakepit (Enter The Snakepit ft. Tha Watcher) en BKJN (Chaos Of The Mayans – & Angernoizer ft. Tha Watcher).

In de reacties van het desbetreffende Facebookbericht gaf Unresolved al aan dat het tempo van de toekomstige track op 200BPM ligt. Het is te hopen dat er op meer gefocust wordt dan slechts op het tempo. Hiermee bedoelen we dat er gevarieerd wordt tussen kicks van beide DJ’s voor een optimale samenwerking en productie. Naast de verwachtingen gaf Unresolved ons allen via het Facebookbericht al een subtiele waarschuwing van wat eraan komt. Hierin liet hij het volgende weten: ‘YOU ARE NOT READY FOR THIS’. Het ziet er dus naar uit dat het aankomende nummer een werkelijke bom gaat worden die waarschijnlijk vaak te horen zal zijn als afsluitplaat van Unresolved.

Reageren