Hard News
Door Hard News

Op zaterdag 10 maart vindt een nieuwe editie van Vigorous Indoor plaats. Deze dag staat volledig in het teken van hardstyle. Het is het vierde achtereenvolgende jaar dat evenementenhal de Heuf in Panningen klaargestoomd wordt voor een groot muziekspektakel.

Crème de la crème
Met B-Front, Warface, Sub Zero Project, The Opposition Live, Delete, MYST, Emphasis & Subraver en host MC Da Syndrome verwelkomt organisator Prime Events ook dit jaar weer de crèmè de la creme uit de hardstyle scene. Vrijwel al deze artiesten draaien jaarlijks op de grootste festivals en stages, zowel in binnen- als buitenland.

‘Clash of the Chosen’
Waar het thema – onder de alias ‘Rise of the Immortals’ – van vorig jaar gebaseerd was op het oude Egypte, zal Vigorous dit jaar in het teken staan van de Vikingen: Clash of the Chosen. ‘The Chosen’ (dj’s) zullen op 10 maart de strijd aangaan om een plek te veroveren in het Walhalla, het heilige paradijs der Vikingen.

Tickets
Voor €19,95 per stuk zijn de kaarten te koop. De minimum leeftijd is 17+, maar alcohol wordt natuurlijk alleen ingeschonken voor 18+’ers. Meld je in de tussentijd alvast aan voor het officiële evenement en volg de officiële Facebookpagina.

Reageren