Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Oude Tijden, Harde Tijden is terug voor een gloednieuw seizoen. De serie van Vroeger Was Alles Beter maakt zich op voor de gloednieuwe editie, waar opnieuw de hardstyle classics centraal zullen staan. Inmiddels is de volledige sterrencast van het concept onthuld; bekijk de volledige line-up hieronder.

LEES OOK: ‘Vroeger Was Ook Écht Alles Beter’

Op 13 oktober 2018 gaat Vroeger Was Alles Beter de klassieke hardstyle sound ten tonele brengen en hiervoor heeft het 15 verschillende acts uitgenodigd, die samen de sterrencast zullen vormen. Namen zoals Noisecontrollers ‘Attack Again’ LIVE, D-Block & S-te-Fan, Frontliner en vele anderen maken zich op voor hun debuut op de feestelijke beeldbuis. Hiervoor dient de vertrouwde Maaspoorthal in Den Bosch alweer voor de derde keer als decor van het evenement, waar de volgende namen zullen schitteren.

Dit is de Vroeger Was Alles Beter 2018 line-up

Alter Egosz
B-Front
Chain Reaction & Crypsis ‘Unlike Others’
D-Block & S-te-Fan
d’Stylerz LIVE
Frontliner
Low-E
Noisecontrollers ‘Attack Again’ LIVE
Psyko Punkz LIVE
Ran-D
Technoboy & Tuneboy ‘TNT’
The Pitcher LIVE
Toneshifterz
Wasted Penguinz
Zatox
Hosted by MC Da Syndrome

Een waar TV-spektakel tijdens Vroeger Was Alles Beter

De kaartverkoop van Vroeger Was Alles Beter – Oude Tijden, Harde Tijden is van start gegaan en de tickets gaan als warme broodjes over de digitale toonbank. Wil jij deze uitzending toch live meemaken? Ga dan naar de officiële website van het evenement.

Omslagfoto via Facebook-pagina Vroeger Was Alles Beter

Reageren