Peter de Valck
Door Peter de Valck

Na het album ‘The Nine Circles’ heeft Warface alles behalve stilgezeten. Hij kwam onlangs zelfs met een eigen documentaire, startte ‘The Remix Project’, kondigde zijn nieuwe live-act ‘Heavy Artillery’ aan én met als klap op de vuurpijl gaat Youri Claessens nog hechter samenwerken met Edward Aandewiel, beter bekend als E-Force.

Het jaar 2015 bleek een geweldige doorbraak voor E-Force, die extreem gewild is onder het hardstyle publiek. Hierdoor was hij één van de meest geboekte hardstyle artiesten. Daarnaast heeft zijn muziek ook andere landen over de hele wereld geïnfecteerd. Tijdens een livestream gaf hij aan dat hij hard bezig is met zijn eerste album.

De twee kemphanen bundelen hun krachten en komen met een gloednieuwe live-act genaamd ‘War Force’. Youri en Edward zijn absoluut geen onbekenden voor elkaar, want naast collabs (zoals ‘Disphoria’) en remixes van elkaars tracks (zoals een upcoming E-Force en Adaro remix van ‘FTP’) hebben ze ook al vaker samen achter de draaitafels gestaan. Bovendien draaien deze rauwdouwers regelmatig tracks van elkaar in hun sets.

.
“Two forces combined

With war on our mind
Devastate and create
We can’t be denied
Two souls, one vision
Unified by one mission
Warriors stand up
And join the division”

‘Reloaded’ / ‘Reloading’ schijnt de eerste track van de nieuwe live-act te zijn. Als je de bovenstaande video checkt, eindigt deze met sounds die terugkomen in de onderstaande track. Wat een flinke dosis drive!

Reageren