Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Warface heeft vorige week een hint losgelaten over een samenwerking met Jebroer. De collab heeft niet lang op zich laten wachten, want de raw hardstyle-DJ heeft de track al op meerdere Koningsdag-festivals gedraaid.

LEES OOK: Jebroer: “Ik ben verantwoordelijk voor een nieuwe generatie hardstyle-fans”

Aan het begin van het afgelopen weekend plaatste Warface een foto met Jebroer in zijn verhaal op Instagram met de tekst: “You ain’t ready.” Uit die post bleek dat er op Koningsdag waarschijnlijk een collab van die twee te horen zou zijn en niets was minder waar. De raw hardstyle-DJ draaide de track zaterdag op verschillende festivals en het lijkt erop dat het nummer ‘Moshpit’ heet.

Het is voor het eerst dat Warface samenwerkt met Jebroer, van wie we steeds vaker collabs horen met artiesten uit de hardstyle- en hardcore scene. Zo zat hij een pas geleden nog in de studio met Paul Elstak en Dr Phunk voor het nummer ‘Soldaat’.

Warface en Jebroer ‘Moshpit’ voor het eerst te horen

In de nieuwe collab komen de kicks van Warface en de vocals van Jebroer erg duidelijk naar voren. Op Koningsdag was deze track voor het eerst te horen en het publiek op Supersized Kingsday reageerde zo.

Omslagfoto via Facebook-pagina’s Warface en Jebroer

Reageren