Bas van Herk
Door Bas van Herk

Afgelopen dinsdag plaatste Warface een interessant Facebookbericht. Hierin noemde hij zijn producties van de afgelopen jaren en eindigde daarbij met de volgende tekst: ”2017: ….”. Wat dit precies betekent, is nog onduidelijk.

Natuurlijk hopen wij op een splinternieuw Warface album. Youri heeft het afgelopen jaar diverse nieuwe platen laten horen. Velen zijn hiervan inmiddels gereleased, zoals ‘Welcome To The Jungle’ en ‘Criminal Intentions’ met Hard Driver. Ook ‘Watch Your Back’ samen met Rooler en Malice wordt binnenkort uitgebracht. Verder zijn er een aantal tracks waarvan er nog geen release is of er zelfs iets van is aangekondigd. Vandaar dat wij alles, wat mogelijk op het volgende album komt, op een rij hebben gezet:

Er zijn verwachtingen dat het album toegewijd zal zijn aan zijn show ‘Heavy Artillery’. Deze act lanceerde hij op Q-Base 2016 met het gebruik van een compleet nieuw pak. Youri draaide nieuwe platen en zelfs remixen van oudere tracks. Hierna heeft hij zijn show nog meerdere malen uitgevoerd op festivals als Hardfest, RAWdefinition Outdoor en natuurlijk Intents festival. Het zou een mooi aandenken zijn als de DJ zijn act straks afsluit met ‘Heavy Artillery’ album.

Bron: Intents Festival (vincentvandenboogaard.nl)

Reageren