Hard News
Door Hard News

Het gaat ongelofelijk goed met de carrière van Warface. In 2014 kwamen ze met hun eigen label End of Line en sindsdien is alles met een sneltreinvaart gegaan. Met twee albums op z’n naam (‘Art of War’ en ‘The 9 Circles’) en vele grote boekingen behoort deze artiest steeds meer bij de grote jongens van de scene.

‘Ascension’

Als volgende mijlpaal heeft Warface besloten om met een documentaire te komen. De documentaire heet ‘Ascension’ en gaat over het afgelopen jaar en wat de artiest in die tijd heeft bereikt en meegemaakt.

“De documentaire gaat in principe de groei van Warface tussen het album ‘Art of War’ en ‘The 9 Circles’ weergeven qua boekingen etc. Ik laat jullie een kijkje zien van achter de schermen, in de studio en on the road in het buitenland. Opgevuld met interviews van andere artiesten.”

Het was oorspronkelijk al het plan om een documentaire uit te brengen samen met het album, maar uiteindelijk werd besloten om dit iets uit te stellen. Nu is hij dan toch online gezet, dus maak je klaar voor de 49-minuut durende documentaire ‘Ascension’.

Reageren