Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het magistrale WiSH Outdoor bestaat deze zomer 15 jaar en heeft bovendien uitstekend nieuws voor de Hardstyle-liefhebbers. Met de eerste namen uit de zojuist onthulde line-up viert het internationale cross-over muziekfestival deze mijlpaal namelijk ‘extra groots en avontuurlijk’ vol met unieke showcases en speciale back2backs. 

LEES OOK: “Het vernieuwde WiSH Outdoor is een aanrader voor iedere festivalliefhebber”

Met een jarenlange en indrukwekkende reputatie van over de hele wereld is WiSH Outdoor één van de meest spraakmakende muziekfestivals die we kennen. In 4 verschillende werelden komen het hele weekend lang maar liefst 10 area’s vanuit vele muziekstijlen samen, met de gigantische mainstage The Dedicated als kroonjuweel, waar op de zaterdag onder andere Rooler, Vertile’s Dimension en Warface LIVE zullen optreden.

Het ene podium is nog mooier dan het andere. De wereld van District Overdrive staat compleet in het teken van de allerbeste (en hardste) acts en zo is The Machine de plek waar alles een tandje harder gaat. Met onder andere Anderex vs Mutilator vs Fraw, de mannen van de Apex Brotherhood, Vertile vs. Adjuzt en de nieuwe live-act van Unresolved: Alternate Identity. Bovendien is hier voor het eerst ook Uptempo te vinden met optredens van Dimitri K en Spitnoise vs Major Conspiracy.

Dit is nog maar tipje van de ijsberg: er komt nog een hosting op vrijdag van een grote artiest en District Overdrive zal dit jaar nog een uitbreiding krijgen… Check de eerste namen hieronder – in totaal staan er straks meer dan 200+ acts op de WiSH Outdoor line-up.

WiSH Outdoor 2023 line-up (hardere stijlen tot nu toe)

DEDICATED ZATERDAG
Adaro
Phuture Noize
Rejecta vs. Cryex
Rooler
Vertile’s Dimension
Warface LIVE

THE MACHINE
Adjuzt presents NXTGN
Adrenalize
Anderex vs Mutilator vs Fraw
Apex Brotherhood
Cryex LIVE
Devin Wild – The_Innergame
Dimitri K
E-Force vs Deluzion
Invector presents Electronic Excuberance
Luner
Sickmode
Spitnoise vs. Major Conspiracy
The Purge Trippin’
Unresolved presents Alternate Identity
Vertile vs Adjuzt
Voidax presents Textures

De speciale 15-Years Anniversary ticketverkoop begint binnenkort

WiSH Outdoor 2023 vindt plaats van vrijdag 30 juni t/m zondag 2 juli op het festivalterrein de Aa in Beek en Donk. De speciale 15-years anniversary ticketsale begint vanaf volgende week dinsdag 24 januari om 19:00 uur. Scoor je in deze eerste ticketfase je tickets? Dan maak je automatisch kans op a lifetime acces to WiSH Outdoor. Ga voor meer informatie en de line-up van de andere stages naar de officiële website van het festival.

wish outdoor 2023 line-up - 15 years of adventures - first names harder styles copy

Omslagfoto via Facebook-pagina WiSH Outdoor / EDM Kevin

Reageren