Laurens van Beers
Door Laurens van Beers

DJ Snake, bekend van grote hits als ‘Turn Down For What’‘Lean On’, en ‘Get Low’ boekt de laatste tijd gigantische successen. William Grigahcine, zoals de Fransman eigenlijk heet, komt op 5 augustus met zijn debuutalbum Encore. Op dit album staan verschillende samenwerkingen, waaronder eentje met Yellow Claw.

Nou is dat op zich geen nieuws voor een website als Hard News, maar als we de samenwerking beluisteren horen we ineens iets voorbij komen wat ons toch wel bekend in de oren klinkt. De track ‘Ocho Cinco’ is één van de eerste singles van het album die de wereld in is gebracht via o.a. Spotify en laat dit nou meteen een track zijn die invloeden laat horen van onze geliefde muziek.

Bij de eerste drop op 1:12 wordt er namelijk een heuse hardstyle kick gebruikt. Het is natuurlijk niet de eerste keer dat artiesten van andere genres hiermee experimenteren, maar het blijft toch altijd opmerkelijk om te zien dat het gebeurt. Hate it or love it, maar tracks als deze helpen hardstyle toch weer een stukje verder de wereld in. Beluister de preview hieronder.

Reageren