Laurens van Beers
Door Laurens van Beers

Mackenzie Johnson, beter bekend als MAKJ [wat je uitspreekt als ‘Mac-Jay’], begon vanaf z’n 15e met mixen, terwijl hij toentertijd nog als professioneel coureur in China woonde. De tiener verhuisde terug naar Amerika op z’n 17e en dit zorgde ervoor dat hij een enorme motivatie-boost kreeg. Inmiddels is MAKJ 25 jaar oud en heeft hij al vele releases op z’n naam staan, waaronder een samenwerking met Hardwell in 2013 en platen op Revealed Recordings, Spinnin’ Records en Skink.

Vorig jaar maakte Zatox nog een remix van MAKJ’s track ‘Let’s Get F*cked Up’, die hij maakte met de vocals van rapper Lil Jon. De remix werd door MAKJ gedraaid tijdens zijn optreden bij Ultra Miami en het aanwezige publiek genoot er zichtbaar van. Zie hieronder de beelden.

.
Na deze bootleg besloten beide heren om toch maar eens samen de studio in te duiken. Gisteren plaatste MAKJ namelijk een bericht op z’n Twitter met de tekst “MAKJ x ZATOX HARD-STYLE COLLAB!” Deze collab is wederom een stap in de globalisering van hardstyle. Steeds meer artiesten voelen er namelijk iets voor om een track uit te brengen met een hardstyle artiest. Laten we hopen dat er snel een stukje te horen is!

Reageren