Hard News
Door Hard News

Kippenvel kan iets heel moois zijn. Kun jij je nog die ene keer herinneren dat je op een feest was, of op YouTube die ene video aanklikte en de haren op je arm overeind gingen staan?

Zulke momenten zijn zeldzaam en daarom willen we deze dan ook graag met jullie delen. Daarom gingen we op zoek naar zulke momenten uit de hardstyle en vonden 7 video’s die zelfs ons nekhaar stijf overeind lieten staan. Ga dus even lekker zitten en geniet van deze 7 geweldige momenten!

1. Rebirth 2011 anthem meegezongen door het publiek

Wie kent deze track niet!? Tijdens Rebirth 2012 zong het gehele publiek mee toen B-Front en Frequencerz het Rebirth 2011 anthem draaiden. Kun jij deze track helemaal meezingen?

 

2. Het gevoel als 25.000 je naam scanderen: Radical Redemption!

In 2014 was Minus Militia de closing act op Hard Bass. Dit alleen is al een grote eer. Maar als 25.000 mensen je naam roepen tijdens de track¬†“The Spell of Sin”, dan krijgt Joey zelf ook kippenvel!

 

3. Showtek voor even terug op X-Qlusive Legends

Wat missen we de mannen van Showtek… Op X-Qlusive Legends in 2014 gingen we voor even terug in de tijd met de #1 hardstyle track ‘FTS’!

 

4. Brennan Heart

In 2010 kreeg Brennan Heart de eer om het anthem van Qlimax te verzorgen. Om het thema, alternate reality, kracht bij te zetten zorgde Q-dance voor een prachtige show. Zijn optreden werd namelijk geopend door een groots orkest dat het anthem speelde. Als je daar geen kippenvel van krijgt, dan weten wij het ook niet meer!

 

5. De opening van B-Front op Qlimax 2012

Als er een DJ is die zijn gevoel in tracks kan leggen dan is het B-Front wel! Hij opende zijn set op Qlimax 2012 met “Mysterias”, voor ons toch wel een kippenvel momentje!

 

6. ‘We Are The Champions’ tijdens Defqon.1 2015 eindshow

Dit moment ligt voor vele waarschijnlijk nog vers in het geheugen. Op zondag werd Defqon.1 afgesloten met ‘We Are The Champions’ onder begeleiding van een vuurwerkshow waar de Chinezen niet aan kunnen tippen!

 

7. De mooie woorden van Villain

Tijdens Q-dance presents Headhunterz legde MC Villain perfect uit waarom wij van hardstyle houden: “Cause this is who we want to be.. that hardstyle junkie!

Reacties

  • De kippenvel momentjes | loveforevents 11 september 2015 - 15:11

    […] Heerlijke kippenvel momentjes […]

    Quote

Reageren