Feije Tinnevelt
Door Feije Tinnevelt

Het hoge woord is er uit: dit jaar is REBiRTH het domein van de heren van B-Freqz. Een eigen stage op de zondag van het festival, de release van hun gloednieuwe album tijdens deze hosting en als kers op de taart is nu ook bekendgemaakt dat zij verantwoordelijk zijn voor het anthem van REBiRTH Festival. Je kan haast wel zeggen dat de heren eigenhandig de eer hebben om het festivalseizoen af te trappen.

LEES OOK: “B-Freqz presenteert het nieuwe album ‘Eclipse'”

Voor geen van de leden van de live-act is REBiRTH onbekend terrein: zowel Frequencerz als B-Front hadden eerder de release van hun eigen albums op dit festival. 2016 was het jaar dat de hamburger bakkende Frequencerz te vinden waren tijden hun Medium Rare release. Het jaar dat daarop volgde, 2017, was de beurt aan B-Front om zijn album Beyond Reality aan het publiek van REBiRTH Day 2 te laten zien. Nu bundelen de mannen de krachten en mogen hun album Eclipse op de tweede dag van het festival lanceren. Het is niet meer dan logisch dat B-Freqz met hun gezamelijke REBiRTH-kennis alles op alles zullen zetten om het anthem voor het 10-jarig bestaan van REBiRTH Festival neer te zetten. De teaser van het anthem staat inmiddels online, deze is hieronder te vinden.

Eigen stage, album én anthem van REBiRTH Festival

Zoals te lezen, heeft B-Freqz heel wat in petto voor bezoekers van REBiRTH. De kaarten zijn bijna uitverkocht, dus bemachtig de laatste plekjes in het publiek voordat ze op zijn. Kaarten voor REBiRTH Festival kun je hier bestellen.

Foto’s via Facebook-Pagina REBiRTH Festival & B-Freqz 

Reageren