Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Bombshell pakt na het succesvolle debuut nu nog groter uit. In de Rotterdamse Now & Wow van de Maassilo komen Raw & Uptempo voor de tweede keer samen in The Lost Temple: met dikkere shows en onder andere Rebelion vs. Mutilator, E-Force vs. Unresolved, Deadly Guns & Major Conspiracy op de line-up.

LEES OOK: PLAFONDDIENST – Dé Hardstyle Podcast gaat van start

Veranda Events stampt sinds dit jaar haar evenementen uit de grond. Met de eerste geslaagde editie ‘The Haunted Mansion’ nog vers in het geheugen, verkocht de organisatie deze zomer ook nog het eerste outdoor uptempo festival Uptempo And You Know It uit. “We denken groot: we hebben een event klaarliggen dat zo nog nooit eerder gegeven is voor 40.000 mensen, maar dat is nog voor in de toekomst”, onthullen zij.

Nu zijn alle pijlen gericht op ‘The Lost Temple’ in november. De shows, aankleding en het entertainment krijgen opnieuw een upgrade – inclusief de line-up met meer dan 20 artiesten in totaal. Naast de eerder genoemde namen in Area 1, zijn ook namen als Rosbeek te vinden in de tweede area ‘The Temple of Tempo’. Check de volledige Bombshell line-up hieronder.

Bombshell: The Lost Temple line-up

AREA 1
Rebelion vs. Mutilator

E-Force vs. Unresolved
Deadly Guns
Cryex
Major Conspiracy
Convicted (Raw Classics)
Coldax vs Unload
Flux Overload
Faceless
Da Syndrome

AREA 2
Tharoza vs. Athena

Rosbeek
Project Core
Bazzy vs. Stampede
Screecher vs. DMRC
Bössels
Udow
MC Raise

“Dit is de plek waar Raw Hardstyle & Uptempo samenkomen. Dit is Bombshell: The Lost Temple”

Bombshell: The Lost Temple wordt gehouden op vrijdag 3 november van 21:00 tot 06:00 in de Now & Wow Maassilo. Ga voor tickets en meer informatie naar de officiële website van het evenement.

line-up bombshell the lost temple

“Een paar toeristen nemen het risico om een oude verlaten tempel te bezoeken. Maar het geheim ligt verborgen in het begin: Een duistere vloek weegt op deze mysterieuze plek. Omringd door harde kicks moeten de bezoekers zich een weg zien te banen. De muziek wijst hen de weg, maar niemand weet waarheen die zal leiden. Redding zou zo dichtbij kunnen zijn, ware het niet dat het mysterieuze monster de toeristen op de hielen zit. De laatste kans om te ontsnappen is echter niet mogelijk zonder een obstakel. Zullen de bezoekers de moed hebben om de laatste ontsnapping te zoeken of is hun lot al bezegeld in de diepten van The Lost Temple?”

Omslagfoto via Facebook-pagina Veranda Events

Reageren