Lisa van den Broek
Door Lisa van den Broek

Nadat de documentaire Evolution of Style vier jaar geleden op het digitale doek verscheen, komt Brennan Heart nu met iets nieuws. Iets wat vrij logisch is volgens de hardstyle DJ zelf, want zoals hij zelf al op zijn social media aangeeft: “The evolution never stops.”

LEES OOK: Wildstylez hint naar follow-up van ‘Lose My Mind’ met Brennan Heart

Gisteravond is Episode 1 van I AM HARDSTYLE TV online gezet en in deze docu-serie krijg je een kijkje in het drukke leven van Brennan Heart. Het is niet bekend hoeveel afleveringen er van de documentaire komen, maar naar verwachting is dit pas de eerste van een hele reeks. Niet geheel onbelangrijk om te vermelden, is dat de labelbaas in deze episode aangeeft dat hij zo’n 20 tot 25 gloednieuwe tracks klaar heeft liggen. Bekijk de eerste aflevering van I AM HARDSTYLE TV hieronder. Brennan Heart: “I AM HARDSTYLE is het samenbrengen van hardstyle liefhebbers over de hele wereld. Herinneringen maken die voor altijd blijven.”

Brennan Heart in I AM HARDSTYLE TV Episode 1: “20 tot 25 nieuwe tracks”

De hardstyle DJ heeft een I AM HARDSTYLE evenement opgericht. Dit evenement wordt wereldwijd georganiseerd. Er zijn al edities geweest in onder andere Chili en Australië. Dit jaar staan landen zoals Duitsland en Oostenrijk nog op de planning. Tijdens I AM HARDSTYLE kan je namen vinden als Brennan Heart zelf natuurlijk, maar ook Code Black, Toneshifterz, Noisecontrollers en vele anderen.

Omslagfoto via Facebook-pagina Brennan Heart

Reageren