Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Tijdens de vorige editie van DOOM heeft een aantal hooligans voor tienduizenden euro’s aan apparatuur vernield op het feest. Inmiddels is er een crowdfundingsactie gestart om zo geld in te zamelen voor de organisatie. 

LEES OOK: Hooligans vernielen voor tienduizenden euro’s met brandblusser op DOOM

Bijna iedereen is wel op de hoogte van wat er is voorgevallen tijdens DOOM – The Realm of Darkness: een groepje hooligans vernielde met een brandblusser voor zo’n 80.000 euro aan apparatuur. Nu is er een crowdfundingsactie gestart, omdat de organisatie alles zelf moet betalen. Veel fans doneren geld om zo hun steun uit te dragen naar DOOM.

De organisatie geeft niet op, want de volgende editie is alweer aanstaande. DOOM vestigt zich namelijk over ruim twee weken in Willemeen: “We are taking 4 of our very best along to Willemeen.” Hier zal een volledige Gearbox line-up draaien, bestaande uit Malice, Thyron, Physika en Sins of Insanity. Zij zullen allemaal iets langer dan normaal optreden met sets van 75 minuten.

Doom maakt line-up voor aanstaande editie bekend

DOOM – Willemeen vindt plaats op 20 april en duurt van 21:30 tot 03:00. De timetable van het event is nog niet bekend, maar komt ongetwijfeld binnenkort online. Voor meer informatie en tickets kun je naar het officiële Facebook-evenement.

Omlagfoto via Facebook DOOM Events

Reageren