Rik Houwers
Door Rik Houwers

Matt Radley, oftewel Crystal Mad, is de nieuwe versterking van Nightbreed Records. De Engelsman is sinds 2008 bezig zich te ontwikkelen als hardstyle producer en daar plukt hij nu de vruchten van.

Matt begon zijn hardstyle leven met het bezoek van feesten en festivals om zijn grote helden aan het werk te zien. Hij reisde geregeld tussen Engeland en Nederland om maar zoveel mogelijk mee te maken qua feesten of festivals. Tijdens deze muzikale reizen vond Matt zijn inspiratie om zijn eigen muziek te maken. Hij zag het, tijdens de feesten en festivals die hij bezocht, al helemaal voor zich om voor zo’n publiek te mogen optreden.

In 2008 had Matt eindelijk genoeg geld gespaard om zijn eigen paar decks te kopen. In het begin waren deze decks vooral voor het dj’en, maar langzamerhand begon hij zich te interesseren voor het produceren van hardstyle.  Na zich zelf dagen en nachten te hebben opgesloten in zijn studio had hij eindelijk zijn eigen unieke sound gevonden. Crystal Mad was geboren.

Nu heeft Crystal Mad zich verbonden aan Nightbreed Records en kan hij zich volledig gaan richten op het bouwen van zijn carrière.

Reageren