Laurens van Beers
Door Laurens van Beers

D-Sturb is een artiest die in rap tempo zichzelf aan het bewijzen is in de hardstyle scene. In korte tijd hebben zijn rauwe producties ervoor gezorgd dat hij al op vele podia heeft mogen staan. Eerder kondigde hij al aan dat hij voor z’n boekingen had getekend bij Most Wanted DJ en nu is het bekend geworden dat hij zich in juli gaat aansluiten bij End of Line, het label van Warface.

De jonge D-Sturb onthulde het nieuws in een recent interview, waarbij hij nog eens vertelde over zijn twee collabs met Warface. Eén van de samenwerkingen zal wat euforischer zijn en geeft je een heus zomergevoel. Wacht, Warface en D-Sturb maken een track met een heus zomergevoel?! Dat moeten we horen! De andere samenwerking zal zeer duister en zeer raw worden, zoals je van de heren kunt verwachten.

“Warface we are working on two tracks. One is quite euphoric with nice summer-vibes and the other one will be dark and very raw.”

Naast de samenwerkingen met Warface heeft D-Sturb onlangs ook een samenwerking met High Voltage gemaakt en staat er eentje met Sub Zero Project op de planning.

Reageren