Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Dirty Workz is er wederom in geslaagd om de Hardstyle-stage te hosten op het iconische Ultra Music Festival in Miami. Na het succes van vorig jaar is het label hiermee opnieuw het visitekaartje van het genre op het festival (dat maar liefst 150.000 bezoekers aantrekt).

LEES OOK: ‘Hardstyle op Ultra Miami is een mega grote stap voor het genre’

Ultra is één van de bekendste festivals met de grootste DJs ter wereld, maar jarenlang bleef Hardstyle nog buiten het terrein van Bayfront Park. Totdat Dirty Workz vorig jaar de lans doorbrak met een eigen stage op dit enorme festival tussen de Amerikaanse wolkenkrabbers. Een belangrijke nieuwe stap voor de scene, waar we nu opnieuw van kunnen genieten.

Uit de tweede line-up fase van UMF Miami blijkt dat Dirty Workz aankomend jaar weer zal landen in de staat van Florida. Naast de groten der aarde (zoals Swedish House Maffia en Armin van Buuren) staan op de Hardstyle-stage onder andere Rebelion, Warface, Darren Styles, Coone, Sub Zero Project en Da Tweekaz. Volgende stap: mainstage..?

Dirty Workz flikt het wéér met eigen Hardstyle stage op gigantisch Ultra Miami

Ultra Music Festival Miami wordt gehouden op 24, 25 en 26 maart 2023. “Ultra Miami, we’re back for round 2!”, kondigt het Dirty Workz-label trots aan op de socials. Check onze Instagram stories om de hosting van de allereerste Hardstyle-stage op het festival terug te kijken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dirty Workz (@dirtyworkz)

Omslagfoto via Facebook-pagina Ultra Music Festival

Reageren